Фітокомплекс
Левицького
Офіційний сайт О.Левицького
лікування раку народними засобами
Собак навчили винюхувати рак
Американські вчені дійшли висновку, що собаки здатні визначити людей, хворих на рак легень та молочної залози на ранніх стадіях розвитку цих захворювань.
Журавлина - домашній лікар
У народній медицині журавлина завжди займала почесне місце. З давніх часів її застосовували як антибактеріальний, загальнозміцнюючий, ранозагоювальний та протизапальний засіб, використовували при застудних та вірусних захворюваннях.
Вчені знайшли гени найпоширеніших захворювань
Вчені проаналізували зразки ДНК 269 чоловік і склали генетичну карту, яка фіксує відмінності у генах різних людей. На думку фахівців, ця карта може допомогти вченим у майбутньому виявляти гени, які сприяють розвитку таких поширених захворювань, як рак, вада серця, астма, гіпертонія і діабет. За допомогою генетичної карти також можна буде створити нові, більш індивідуальні та ефективні ліки у боротьбі з багатьма хворобами, у тому числі ліки від раку.
Смачний засіб для профілактики раку: кориця та мед
Ароматна пряність (кориця) та унікальний бджолиний продукт (мед) споконвіку були не тільки насолодою для вуст. Лікарі давнини добре знали про їх цілющі властивості.
Отрута скорпіона впорається з раком мозку
Скорпіони є одними із найнебезпечніших для людини істот на Землі. Один укус цього невеликого членистоногого здатний за кілька хвилин вбити дорослу людину. Проте з давніх-давен вважається, що в невеликих дозах отрута скорпіона має лікувальний ефект.
Рак простати, аденому та рак грудей може викликати бутильована вода
За статистикою, прісна вода на планеті Земля становить лише 3%, причому основна її частина «укладена» у льодовиках. При цьому лише 1,1% води придатний для пиття. На початку 70-х років у Європі вирішили проблему «брудної» води шляхом штучного очищення та розливу у пластикові пляшки. З того часу бутильована вода за своєю популярністю не має рівних серед безалкогольних напоїв. Тим не менш, останнім часом світила науки частіше схиляються до думки, що вода в пластикових пляшках не така вже й безпечна для нашого здоров'я.
Вірус кору проти раку простати
Американські вчені виявили, що деякі штами вірусу кору, що використовуються у вакцинах, можуть допомогти в лікуванні раку простати, що далеко зайшов. В експерименті на мишах ці віруси ефективно інфікували та руйнували пухлинні клітини.
Рак здає позиції
Проведене в європейських країнах дослідження показало, що приблизно 40 тис. чоловіків та 60 тис. жінок в Англії змогли вилікуватись від раку. У ході аналізу з'ясувалося, що 67,4% жінок із раком грудей та 39,9% пацієнтів із раком товстої кишки змогли перемогти хворобу. Серед пацієнтів із раком шлунка цей показник дорівнює 12,4%, з раком простати – 44%.
Протиракові фіолетові помідори
Нещодавно британські генетики вивели унікальний сорт фіолетових помідорів. Унікальні вони не лише своїм кольором, але насамперед своїми цілющими властивостями. Як з'ясувалося під час досліджень, лілові томати здатні захистити організм людини від деяких видів раку!
Гіркий порятунок
Фахівці з університету Вашингтона створили на основі полину однорічний лікарський препарат, ефективність якого в лікуванні певних видів раку в 1,2 тисячі разів перевищує наявні аналоги.
Три горішки для здоров'я
Вживання всього кількох волоських горіхів на день може захистити від раку грудей. До такої думки дійшли британські дослідники, які провели досліди на мишах, виведених із схильністю до цього виду пухлини.
Нові груди зі стовбурових клітин
Медики Донецького протипухлинного центру розробляють нові методи пластичних операцій для жінок, які перенесли операцію на грудях, повідомляє УНІАН.
Від раку молочної залози вбереже оливкову олію
У 50-х роках. ХХ століття вчені зацікавилися, чому жителі Середземномор'я є довгожителями і значно менше схильні до виникнення раку, серцевих захворювань та ожиріння. Дослідження охопило 13 тис. людей у 7 країнах світу. Результат більш ніж здивував. З'ясувалося, що їхнє довголіття та здоров'я полягає в головному джерелі жировому для жителів Середземноморських країн – в оливковій олії.
Мандариновий захист
Мандарини часто називають помаранчевим дивом із ароматом зими, і не випадково. Нещодавно японськими вченими були виявлені по істині чудові властивості цих фруктів.