Фітокомплекс
Левицького
Офіційний сайт О.Левицького
лікування раку народними засобами

Вірус кору проти раку простати

Вирус кори против рака простаты

Американські вчені виявили, що деякі штами вірусу кору, що використовуються у вакцинах, можуть допомогти в лікуванні раку простати, що далеко зайшов. В експерименті на мишах ці віруси ефективно інфікували та руйнували пухлинні клітини.

Дослідники з Клініки Мейо вводили вакцинний штам вірусу MV-CEA мишам з раком простати у тій стадії, коли пухлина проросла у сусідні тканини або дала метастази до інших органів. Повне видалення пухлини хірургічними чи іншими методами у разі неможливо.

Виявилося, що миші, яким ввели вірус, середня тривалість життя збільшилася вдвічі порівняно з контрольною групою, яка не отримувала лікування. У п'ятої частини мишей з експериментальної групи настало повне лікування пухлини і метастазів.

Лікування вірусом – віротерапія – таким чином перспективна для боротьби з неоперабельним раком простати. Про те, що метод досить безпечний, свідчить досвід мільйонів людей, щеплених від кору використаним штамом вірусу. Ще одна перевага віротерапії раку простати полягає в тому, що вона повністю сумісна з іншими видами лікування цього захворювання. Найближчим часом дослідники планують перейти до випробувань методу на людях.

За матеріалами: http://medportal.ru