Фітокомплекс
Левицького
Офіційний сайт О.Левицького
лікування раку народними засобами

Смачний засіб для профілактики раку: кориця та мед

Вкусное средство для профилактики рака: корица и мед

Ароматна пряність (кориця) та унікальний бджолиний продукт (мед) споконвіку були не тільки насолодою для вуст. Лікарі давнини добре знали про їх цілющі властивості. Але тільки в наш час вченими Японії та Австралії було виявлено, що при поєднанні цих двох продуктів виникає ефект синергізму (коли при поєднанні двох компонентів корисні властивості кожного з них зростають у кілька разів, ніж окремо). Суміш кориці та меду виявилася дуже ефективною для профілактики онкологічних захворювань та навіть лікування початкових стадій раку.

Мед – криниця різних вітамінів і заліза, завдяки чому він посилює здатність лейкоцитів (білих кров'яних кульок) боротися з вірусними та бактеріальними захворюваннями. А кальцій, що містяться в пряній кориці, і дієтичні волокна сприяють запобіганню виникненню та розвитку раку товстої кишки. Таким чином, щоденний прийом кориці та меду зміцнює захисні функції організму, захищає його від бактерій та вірусів, підвищуючи тим самим імунітет та запобігаючи розвитку раку.

Зарубіжні фахівці стверджують, що для профілактики раку та лікування вже наявного онкологічного захворювання на ранніх стадіях слід щодня приймати 1ст. меду у поєднанні з 1ч.л. кориці 3р. на день протягом 3 місяців.