Фітокомплекс
Левицького
Офіційний сайт О.Левицького
лікування раку народними засобами

Рак здає позиції

Рак сдает позиции

Більше половини британців змогли повністю вилікуватись від хвороби

Проведене в європейських країнах дослідження показало, що приблизно 40 тис. чоловіків та 60 тис. жінок в Англії змогли вилікуватись від раку. У ході аналізу з'ясувалося, що 67,4% жінок із раком грудей та 39,9% пацієнтів із раком товстої кишки змогли перемогти хворобу. Серед пацієнтів із раком шлунка цей показник дорівнює 12,4%, з раком простати – 44%.

Експерти визнають, що багато видів раку сьогодні виліковні, проте успішність лікування залежить від того, скільки коштів виділяється на лікування місцевими органами охорони здоров'я та на якій стадії пацієнту ставиться діагноз. Шанси на повне лікування збільшуються, якщо хворобу вдається виявити на ранніх стадіях.

Дослідження стало частиною проекту EuroCare – найширшого європейського епідеміологічного дослідження щодо визначення рівня виживання серед пацієнтів, які страждають на рак. До нього увійшли дані, отримані з 49 країн на основі історій хвороби 13,5 млн. пацієнтів з раком, діагностованим між 1988-м і 1999 роком.

Дослідники опрацювали дані щодо рівня виживання пацієнтів і дійшли висновку, що відсоток людей, визнаних одужаючими та переможцями рак, у Європі зріс. Вважається, що кількість тих, хто вилікувався в США, знаходиться приблизно на такому ж рівні, хоча Америка в дослідженні участі не брала.
Чоловіки-пацієнти з усіма формами раку найбільше шансів на порятунок мають в Ісландії, де загальна кількість одужаючих складає 46,6%. За нею йдуть Швейцарія, Норвегія та Швеція.
В Англії одужує 34,5% чоловіків, що вище, ніж у Шотландії, Словенії та Польщі, що посіла останнє місце з показником 21,3%.

Серед жінок країною з найбільшими шансами на одужання вважається Франція – відсоток пацієнток, що вилікувалися від раку, там становить 58,6%. За нею йдуть Фінляндія та Швеція. В Англії 49,8% жінок визнаються такими, що вилікувалися, що більше, ніж у Шотландії, Словенії, Чехії та Польщі, яка знову замикає список із показником 38%.

Дослідники стверджують, що країни, де в середині 1990-х років було запроваджено обов'язковий для населення скринінг молочних залоз, сьогодні показують вищі цифри лікування раку. Великобританія була першою у світі країною, яка запровадила цю програму у 1988 році.

У дослідженні йдеться: «Кількість усіх вилікуваних захворювань раку – це важливий загальний показник того, що держава контролює ситуацію, оскільки цей показник відображає прогрес у діагностиці та лікуванні захворювання, а також успішність проведення кампаній щодо запобігання найпоширенішим видам раку».

Джерело: www.vechnayamolodost.ru