Фітокомплекс
Левицького
Офіційний сайт О.Левицького
лікування раку народними засобами

Протиракові фіолетові помідори

Противораковые фиолетовые помидоры

Нещодавно британські генетики вивели унікальний сорт фіолетових помідорів. Унікальні вони не лише своїм кольором, але насамперед своїми цілющими властивостями. Як з'ясувалося під час досліджень, лілові томати здатні захистити організм людини від деяких видів раку! Це стало можливим завдяки наявності в плодах фіолетових помідорів спеціального пігменту – антиоксиданту антоціаніну, головною властивістю якого є здатність виводити з людського організму вільні радикали, які допомагають у освіті ракових клітин.

Дослідження, проведені на мишах, довели, що при регулярному споживанні фіолетових помідорів життя гризунів, хворих на рак лімфатичних вузлів, вдалося продовжити в середньому на 28%.

Інформація про ефективність антоціаніну у боротьбі з раковими клітинами далеко не нова, і раніше вченим були відомі ці цілющі властивості антоціану. Раніше вони були встановлені в ході дослідження лікувальних властивостей чорниці, ожини, суниці, полуниці, журавлини, малини та брусниці. Як виявилося, ці ягоди, багаті на антоціанін, також дуже ефективні у боротьбі з раковими клітинами. Крім того, цей пігмент корисний для профілактики захворювань серця та дегенеративних хвороб, пов'язаних із віком. Він також має протизапальний ефект, сприяє гостроті зору і перешкоджає ожиріння та діабету, – вказують британські вчені.

Антоціан унікальний ще й тим, що він легко розчиняється у воді і тому швидко, легко і без проблем засвоюється людським організмом.