Фітокомплекс
Левицького
Офіційний сайт О.Левицького
лікування раку народними засобами

Гіркий порятунок

Горькое спасение

Фахівці з університету Вашингтона створили на основі полину однорічний лікарський препарат, ефективність якого в лікуванні певних видів раку в 1,2 тисячі разів перевищує наявні аналоги.

Сировиною для виробництва нової суперліки став відомий полин однорічний. Витяжки з цієї рослини дозволяють успішно знищувати ракові клітини, що викликають лейкемію, рак грудей та рак простати.
Про унікальні цілющі властивості полину знали з давніх-давен. Не випадково ассирійці називали цю рослину – «серце орла», вірячи в те, що якщо пити настій полину, то людина стане здоровою, сильною, яка не знає страху. З давніх-давен знахарі широко застосовували гірку траву для лікування багатьох жіночих хвороб. Досі одним із радикальних засобів для лікування раку матки в народній медицині залишається полин.

І ось у наші дні в рамках дослідів, проведених на піддослідних гризунах у лабораторіях університету, на основі полину було створено ліки, які лікують рак і мають мінімальну кількість побічних ефектів, що дозволяє застосовувати нові та більш дієві види хіміотерапії.

Як відомо, традиційні методи хіміотерапії знищують не лише ракові, а й здорові клітини – зазвичай на кожні 5-10 ракових припадає одна здорова клітина. А новий препарат вбиває одну нормальну клітину на 12 тисяч ракових. Це дозволяє говорити про те, що потенційно цей засіб можна використовувати значно більших дозах, не побоюючись несприятливих для хворого наслідків.

За матеріалами: korrespondent.net